Логотип

Івано-Франківське обласне відділення МАН України

Адреса:

вул. Шевченка, 79, к. 101,

м. Івано-Франківськ, 76018

E-mail: man.if@ukr.net

Новини

Вистояли - переможемо!

Вистояли - переможемо!

Українці вистояли й довели свою спроможність перемагати російську військову агресію. У лютому 2022 року чимало політиків на Заході були переконані, що ми не вистоїмо проти цієї навали. Але за рік великої війни Збройні сили України захистили Київ, вигнали окупантів з півночі України, провели успішні Харківську та Херсонську наступальні операції. Сьогодні Україна ефективно стримує російську збройну агресію завдяки зусиллям на військовому, дипломатичному, інформаційному фронтах, а також потужній міжнародній допомозі. Ми боротимемося, доки не звільнимо від окупанта останній сантиметр української землі. Тож наше суспільство має й надалі залишатися консолідованим для перемоги над агресором і розбудови демократичної правової держави в сім’ї європейських народів. Від 2014 року Україна бореться за суверенітет і соборність. Російський агресор тимчасово окупував окремі українські землі. Але всі вони обов’язково будуть звільнені. Україна переможе ворога й відновить територіальну цілісність. Вистояли – переможемо!

28.02.2023
Дипломи стипендіатам Президента України

Дипломи стипендіатам Президента України

В Івано-Франківській обласній військовій адміністрації відбулося вручення дипломів стипендіатам Президента України та подяки їх науковим керівникам.

12.02.2023
Проєкт Waternet: моніторинг якості води в Україні

Проєкт Waternet: моніторинг якості води в Україні

Слухачі гуртка хімії Івано-Франківського обласного відділення Малої академії наук України, що працює на базі Коломийського ліцею №9 (керівник гуртка Надія Йосипівна Кушка) пройшли відбірковий етап та долучилися до проведення моніторингу якості питної води в Україні.

04.02.2023
Програма Віталія Півторака, за якою навчаються вчителі всієї України

Програма Віталія Півторака, за якою навчаються вчителі всієї України

Віталій Півторак - співробітник Івано-Франківського обласного відділення Малої академії наук України, освітній тренер-експерт, лауреат педагогічних премій імені Мирослава Стельмаховича та Костянтини Малицької.

01.02.2023
День Соборності

День Соборності

Щороку 22 січня у день проголошення Акта Злуки Української Народної Республіки та Західноукраїнської Народної Республіки Україна відзначає День Соборності. Це свято встановлено Указом Президента України від 21 січня 1999 року № 42 «Про День соборності України».

21.01.2023