Логотип

Івано-Франківське обласне відділення МАН України

Адреса:

вул. Шевченка, 79, к. 101,

м. Івано-Франківськ, 76018

E-mail: man.if@ukr.net

Новини

Привітання з Днем Гідності та Свободи

Привітання з Днем Гідності та Свободи

Івано-Франківське обласне відділення Малої академії наук України щиро вітає юних дослідників, наукових керівників та кожного українця з величним святом - Днем Гідності та Свободи. Українці насправді гідні та вільні! Україна заслуговує на свободу та незалежність, на європейське майбутнє, на процвітання та розвиток. Бажаємо всім українським родинам миру, злагоди, щастя, добробуту, творчої наснаги, міцного здоров`я, нових звершень та здобутків в ім`я процвітання України.

21.11.2022
Кирилиця між минулим і майбутнім

Кирилиця між минулим і майбутнім

З нагоди Дня української писемності та мови працівники Івано-Франківського обласного відділення МАН України та юні дослідники прослухали інтерактивну лекцію "Кирилиця між минулим і майбутнім".

14.11.2022
День з науковцем

День з науковцем

Відповідно до наказу Івано-Франківського обласного відділення МАН України від 28.10.2022 №13 "Про проведення заходу "День з науковцем" у рамках методичного проєкту-супроводу "Від креативного педагога до творчої особистості учня. Партнерська взаємодія", в рамках Всесвітнього дня науки, з метою пропедевтики науковості та удосконалення науково-дослідницької роботи, у листопаді 2022  року запропоновано провести для слухачів МАН захід "День з науковцем".

02.11.2022
Уроки звитяги до Дня захисників і захисниць України

Уроки звитяги до Дня захисників і захисниць України

У гуртках Івано-Франківського обласного відділення МАН України відбулися уроки звитяги до Дня захисників і захисниць України.

29.10.2022